define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Artiskokpesto
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 dåse artiskokhjerter
2 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft Svarende til 1 citron.
50 ml. olivenolie
1 tsk. citronskal Svarende til ½ citron.
1 bundt frisk basilikum
salt
friskkværnet sort peber

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Artiskokpesto

Features:
  • Glutenfri
  • indkøbsvenlig
  • Vegansk
  • 10
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Denne cremede artiskokpesto er hurtig at lave. Den har en frisk smag af citron og er lækker vendt sammen med pasta eller som dip. Artiskokhjerter kan være voldsomt dyre, men prisen svinger ofte meget fra supermarked til supermarked. Køb et lager, når prisen er fornuftig.

(Denne opskrift er læst 50 gange i alt, 1 gange i dag)

Steps

1
Done

Blend artiskokhjerter med olivenolie, citronsaft og presset hvidløg i en foodprocessor.

2
Done

Hak basilikum og tilsæt sammen med citronskal. Blend til du har den ønskede konsistens, og skrab løbende ned fra siderne. Smag til med salt og peber.

Jakob

Jakob er blogger på chakula.dk og arbejder til daglig som folkeskolelærer.

spicy havregrød
previous
Spicy havregrød
Bibimbap
next
Bibimbap
spicy havregrød
previous
Spicy havregrød
Bibimbap
next
Bibimbap

Add Your Comment