define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Asparges med soltørrede tomater og kapers
0 0
Asparges med soltørrede tomater og kapers

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g. grønne asparges
1 spsk. olivenolie
2 spsk. hakkede soltørrede tomater
1 spsk. kapers
havsalt
friskkværnet sort peber

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Asparges med soltørrede tomater og kapers

Features:
  • Glutenfri
  • indkøbsvenlig
  • Vegansk
Cuisine:
  • 10 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Denne lette forret hylder foråret. Friske grønne asparges behøver kun ganske kort eller slet ingen tilberedning. Det bedste jeg ved er at stege eller grille dem.

Asparges er i sæson fra april til juni, så det handler virkelig om at nyde dem, mens de er her.

(Denne opskrift er læst 52 gange i alt, 1 gange i dag)

Steps

1
Done

Tag fat om den tykke ende med den ene hånd og omkring midten med den anden. Bøj forsigtigt aspargesen, så ved den selv, hvor den skal knække.

2
Done

Opvarm olien på en pande, og tilsæt de grønne asparges. Steg indtil aspargeserne er let brankede.

3
Done

Kør soltørrede tomater og kapers i blenderskålen til en stavblender til du har en grov puré.

4
Done

Anret asparges med en skefuld puré og drys meget let med havsalt og friskkværnet sort peber. Husk at kapers og soltørrede tomater i forvejen er ret salte.

Jakob

Jakob er blogger på chakula.dk og arbejder til daglig som folkeskolelærer.

Glaskål med portobellobacon, lun linsesalat og estragonskum
previous
Glaskål med svampebacon, lun linsesalat og estragonskum
vegetarisk curry med aubergine og kikærter
next
Indisk curry med aubergine og kikærter
Glaskål med portobellobacon, lun linsesalat og estragonskum
previous
Glaskål med svampebacon, lun linsesalat og estragonskum
vegetarisk curry med aubergine og kikærter
next
Indisk curry med aubergine og kikærter

Add Your Comment