define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Spaghetti aglio, olio e peperoncino
0 0
Spaghetti aglio olio e peperoncino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g spaghetti
4 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
1 rød chili
lidt persille
5 liter vand
50 g salt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spaghetti aglio olio e peperoncino

spaghetti med hvidløg, olivenolie og chili

Features:
  • indkøbsvenlig
  • Vegansk
  • 15
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Jeg fik første gang denne ret da jeg var 15  år gammel på en campingplads udenfor Rom. Det blev hurtigt en go-to ret, når teenagesulten skulle stilles. Senere har jeg fået den på en restaurant på Sicilien, og det var et glædeligt gensyn.

Du finder næppe en nemmere pastaret. Faktisk er det svært at finde en nemmere ret helt generelt. Men de simple ingredienser smager simpelthen så dejligt, at det ikke behøver være mere kompliceret end dette.

Har du lyst, kan du drysse med friskrevet parmesan ved servering. Og man bliver bestemt heller ikke ked af det, hvis der skænkes et køligt glas hvidvin til.

(Denne opskrift er læst 37 gange i alt, 1 gange i dag)

Steps

1
Done

Bring vand i kog. Tilsæt pastaen, når vandet koger, og kog i 8 minutter eller til pastaen er al dente.

2
Done

Pres hvidløg, og hak chilien fint. Mens pastaen koger, opvarmes olivenolien ved meget svag varme på en stor pande, og tilsæt hvidløg og chili. Lad olien trække mens pastaen koger. Hvidløget må ikke tage farve.

3
Done

Når pastaen er kogt, hældes 100 ml. af kogevandet ned til olien. Pastaen drænes og blandes med olien. Tilsæt persille og server.

Jakob

Jakob er blogger på chakula.dk og arbejder til daglig som folkeskolelærer.

Let opskrift på dahl med røde linser
previous
Nem dahl
Kartoffelroser
next
Kartoffelroser
Let opskrift på dahl med røde linser
previous
Nem dahl
Kartoffelroser
next
Kartoffelroser

Add Your Comment