define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Spiidskålssalat med appelsin, granatæble, chili og dild
  • Home
  • Salater
  • Spidskålssalat med appelsin, granatæble, chili og dild
0 0
Spidskålssalat med appelsin, granatæble, chili og dild

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spidskålssalat med appelsin, granatæble, chili og dild

Features:
  • Glutenfri
  • indkøbsvenlig
  • Vegansk
Cuisine:
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Spidskålen har en mild smag, der gør anvendelsesmulighederne nærmest uendelige. I denne elegante spidskålssalat serveres den klassiske danske kål med appelsin, granatæble og chili. Serveret med dild når vi nærmest gennem hele Silkevejen i blot en enkelt salat.

Granatæblet kan være er en smule frygtindgydende. Men se videoen herunder, så undgår du granatæblesaft ud over hele køkkenbordet.

 

(Denne opskrift er læst 61 gange i alt, 1 gange i dag)

Steps

1
Done

Spidskål

Fjern grove yderblade, og del spidskålen på langs. Del den igen i kvarte, og fjern den hårde del i midten. Snit spidskålen fint.

2
Done

Appelsin

Skær top og bund af appelsinen, og pil skrællen af. Fjern så meget af den hvide hinde som muligt. Lav derefter forsigtigt fileter af appelsinen, ved at ned langs de hvide hinde mellem bådene. Fjern stenene. Pres saften ud af resten af appelsinen.

3
Done

Chili

Skær toppen af chilien, og del den på langs. Fjern kerner samt den hvide hinde. Snit chilien i fine strimler.

4
Done

Granatæble

Skær toppen af granatæblet. Snit derefter ned langs den hvide hinde ud af skære hele vejen igennem. Løsn forsigtigt bådene fra den hvide midte. Herefter kan kernerne let fjernes. Se videoen i introduktionen.

5
Done

Anretning

Bland appelsinsaft, olivenolie, salt og peber.
Anret spidskålen på et fad, og fordel herefter appelsinbåde, granatæble og chili henover. Dryp ved dressingen lige inden servering, og pynt med frisk dild.

Jakob

Jakob er blogger på chakula.dk og arbejder til daglig som folkeskolelærer.

vegetarisk curry med aubergine og kikærter
previous
Indisk curry med aubergine og kikærter
buddha bowl
next
Sådan laver du en Buddha Bowl
vegetarisk curry med aubergine og kikærter
previous
Indisk curry med aubergine og kikærter
buddha bowl
next
Sådan laver du en Buddha Bowl

Add Your Comment