define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Spread af græskarkerner
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 g. græskarkerner
1 fed hvidløg
50 g. soltørrede tomater
200 ml. vand
1 tsk. balsamico
1 tsk. sojasauce
0,5 tsk. tørret salvie
0,5 tsk. salt
friskkværnet sort peber

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spread af græskarkerner

med soltørrede tomater og salvie

Features:
  • Glutenfri
  • indkøbsvenlig
  • Vegansk
Cuisine:

Lækkert og sundt smørrepålæg med en dejlig smag af hvidløg og soltørrede tomater

  • 10
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Her får du opskriften på lynhurtig vegansk pålæg. Denne spread laves på ristede græskarkerner og får masser af smag fra soltørrede tomater, hvidløg og salvie. Den smages til med bl.a. balsamico og sojasauce, hvilket giver en fin balance.

Hvis du følger opskriften som den står her, får du en grov spread med masser af struktur. Ønsker du den finere, så kør først græskarkernerne til mel i foodprocessoren, før de øvrige ingredienser tilsættes.

(Denne opskrift er læst 76 gange i alt, 2 gange i dag)

Steps

1
Done

Rist græskarkernerne på en tør pande i et par minutter ved middel varme. Lad dem poppe uden at brænde. Sluk for panden, og lad dem køle lidt af.

2
Done

Kør alle ingredienserne i foodprocessoren, til den ønskede konsistens opnås..

Jakob

Jakob er blogger på chakula.dk og arbejder til daglig som folkeskolelærer.

Svampebøf med vegansk sauce
previous
Svampebøf med kartoffelmos og vegansk sauce
Let opskrift på dahl med røde linser
next
Nem dahl
Svampebøf med vegansk sauce
previous
Svampebøf med kartoffelmos og vegansk sauce
Let opskrift på dahl med røde linser
next
Nem dahl

Add Your Comment